الاندلس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الاندلس

كلية العلوم الزراعية
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  التسجيلالتسجيل  دخول  أحدث الصورأحدث الصور  
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 171 بتاريخ الجمعة نوفمبر 05, 2021 5:54 pm
الساعه
المواضيع الأخيرة
» قمه الغضب...
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالإثنين أكتوبر 07, 2013 2:42 pm من طرف زائر

» وصية أحـــــــــد العلماء... لابنه يوم زواجه
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالأربعاء فبراير 13, 2013 2:30 pm من طرف عابر سبيل

» امراء و ملوك
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالأربعاء فبراير 13, 2013 2:28 pm من طرف عابر سبيل

» لا ... تعليق.
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالأربعاء فبراير 13, 2013 2:24 pm من طرف عابر سبيل

» احذر ... فبعض الكلام يقتل.
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالأربعاء فبراير 13, 2013 2:22 pm من طرف عابر سبيل

» تساؤل.....
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالأربعاء فبراير 13, 2013 2:19 pm من طرف عابر سبيل

» مواعظ وحكم
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالأربعاء فبراير 13, 2013 2:16 pm من طرف عابر سبيل

» كنوز نفيسه
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالأربعاء فبراير 13, 2013 2:13 pm من طرف عابر سبيل

» الزوج و الدمي
مسقعـــــه شعبيه  Emptyالأربعاء فبراير 13, 2013 2:07 pm من طرف عابر سبيل


 

 مسقعـــــه شعبيه

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
طارق بن زياد
المدير العام
المدير العام
طارق بن زياد


عدد المساهمات : 4527
البلد : مسقعـــــه شعبيه  Eg10
السٌّمعَة : 7
الهواية : مسقعـــــه شعبيه  Sports10
تاريخ التسجيل : 03/02/2010
العمر : 31
مزاجك اليوم : مسقعـــــه شعبيه  S3eed10
ذكر
مسقعـــــه شعبيه  Member
مسقعـــــه شعبيه  16081516

مسقعـــــه شعبيه  Empty
مُساهمةموضوع: مسقعـــــه شعبيه    مسقعـــــه شعبيه  Emptyالإثنين سبتمبر 13, 2010 6:13 am

مسقعـــــه شعبيه



مسقعـــــه شعبيه  366_p107888

المقاديــــر

1- باذنجان وفلفل وبطاطس مقليين..

2- صلصه طماطم..

3- ثوم مدقوق...

4- بصله مبشوره..

5- كوب مرق او ماء..

6- التوابل( ملح فلفل كمون كزبره قرفه فلفل احمر حلو بهارات)

7- زيت او سمن.

الطريقــــه

حمرى البصل فى الزيت اللى ان يصفر لونه ضعى الثوم المدقوق

قلبى جيدا ضيفى الفلفل الاحمر الحلو والفل الاسود والكزبره

وقليل من القرفه

ثم ضيفى عصير الطماطم غطى القدر وهدئى النار واتركيها

لتتسبك جيدا الى ان يظهر الزيت على وش الصلصه ثم ضيفى

الباذنجان والفلفل والبطاطس وباقى التوابل البهارات والكمون

وزودى المرق حسب الحاجه...

قدميها مع الارز او مع الخبز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://andalus.ahlamontada.com
safa
المشرفة العامة
المشرفة العامة
safa


عدد المساهمات : 3413
البلد : مسقعـــــه شعبيه  Eg10
السٌّمعَة : 105
الهواية : مسقعـــــه شعبيه  Unknow11
تاريخ التسجيل : 31/03/2010
العمر : 31
مزاجك اليوم : عادي
انثى
مسقعـــــه شعبيه  Empty
مسقعـــــه شعبيه  16081514

مسقعـــــه شعبيه  Empty
مُساهمةموضوع: رد: مسقعـــــه شعبيه    مسقعـــــه شعبيه  Emptyالإثنين سبتمبر 13, 2010 12:26 pm

المسقعة دي هواية ومن ضمن اكلاتي المفضلة بس احنا بنعملها بطريقة غير
بس بردة تسلم ايدك ومستنين باقي الاكلات

مسقعـــــه شعبيه  1271193610
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Sara wbs
مراقبة المنتدي العام
Sara wbs


عدد المساهمات : 430
البلد : مسقعـــــه شعبيه  Eg10
السٌّمعَة : 100
الهواية : مسقعـــــه شعبيه  Sports10
تاريخ التسجيل : 28/05/2010
مزاجك اليوم : مسقعـــــه شعبيه  Mzboot11
انثى
مسقعـــــه شعبيه  17112.imgcache

مسقعـــــه شعبيه  Empty
مُساهمةموضوع: رد: مسقعـــــه شعبيه    مسقعـــــه شعبيه  Emptyالثلاثاء سبتمبر 14, 2010 9:39 am

وصفة جميلة
تسلم الايادى
واضح انك بتتدخل المطبخ كتير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مسقعـــــه شعبيه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الاندلس :: المنتديا الاسرية :: مطبخ والديكور-
انتقل الى: